Dit Medie kontaktoplysninger

Kontakt

Skalhøje 69
9240 
Nibe

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

+45 31 25 01 62

CVR nr. 31 21 28 98

Kontaktformular

Send en email. Alle felter med en * er krævet.

Hvem er Dit Medie

Skal du have etableret eller reetableret din virksomhedsprofil? Kan Dit Medie med garanti hjælpe dig på vej. Søger du ét sted, hvor du kan få udarbejdet, eller hjælp til, hvordan du opnår den mest optimale kommunikation til din målgruppe, så er du kommet til det rette sted. Med udelukkende brug af Open Source programmer slipper du for dyre licenser, opgraderinger og lukkede systemer.

Du er derimod garanteret en billig løsning, hvor du kun betaler et engangsbeløb for opsætning og evt. tilpasning/individualisering af løsningen.

Dit Medie er en enkeltmandsvirksomhed bestående af mig, Lars Nielsen. Jeg er uddannet multimediedesigner og har 6 års erfaring, som webprogrammør/ frontend udvikler og grafisk designer.

Filosofi

Med etableringen af Dit Medie og udgangspunktet i open source miljøet, er det en stor del af min filosofi, at dele ud af den viden jeg har opnået.

Dette gør jeg åbent her på hjemmesiden, ved bl.a. at have gratis videokurser, henvise til ressourcer og vejledninger, der kan hjælpe dig til, at forbedre og optimere din virksomhed bedst muligt. Har du selv erfaringer, viden eller spørgsmål, som du ønsker at dele, opfordrer jeg til at du kommenterer artikler eller skriver en e-mail.

Hvad kan vi gøre for dig?

Dit Medie tager udgangspunkt i DIT behov og hjælper dig med en kommunikationsløsning, der bedst muligt, skaber omsætning til din virksomhed.

Al kommunikation uanset mediet det kommunikeres igennem har et formål. Er du klar over DIT eller din virksomheds? Ofte er formålet med kommunikationen svagt eller slet ikke defineret. Dit Medie hjælper dig med at klarlægge DIT mål med kommunikationen og sørger for at vælge mediet og udformningen af det. Dermed sikres du, at budskabet når frem til målgruppen og din virksomhed opnår størst mulig respons på kommunikationen.

Som det fremgår under vores menupunkt produkter tilbyder vi både webløsninger, tryksager og hosting, så du sparer tid og penge ved muligheden for at have al din markedsføring samlet ét sted.