Søndag, 30 december 2012 16:00

Hvad er Google Places?

Skrevet af 
  Google Places Google Places

  Du har måske hørt om Google Places eller haft en sælger i røret, som har forsøgt, at sælge dig dette uundværlige produkt. Er selv blevet kontaktet af en sælger, og var i første omgang uforstående overfor hvorfor han ville sælge et produkt, som er gratis.

  Har haft flere kunder med lignende opkald, hvor de har forlangt helt op til 2.995,- for at oprette en Google Places konto. Hvilket efter min mening er røveri ved højlys dag. Det vil svare til, at jeg forlangte det samme for, at oprette din Facebook konto, men blot fordi mange er uvidende om, hvad Google Places er, er det formentlig blevet en rigtig god forretning for flere virksomheder.

  Google Places er egentlig blot Googles svar på de Gule Sider, og du kan gratis oprette en konto her. I forhold til De Gule Sider, har du selvfølgelig lidt flere muligheder og kan bl.a. indsætter billeder, åbningstider, produkter du sælger m.m. Din Google Places konto bruges primært, hvis søgningerne på Google indeholder et sted eller der søges på Google Maps.

  Søges der f.eks. på "Tv forhandler Aalborg" vises der en liste med TV forhandlere i Aalborg, og et kort med disse. Oplysninger får Google fra din Google Places konto, så der er ingen tvivl om, at det er rigtig god ide at få oprettet en Google Places konto.

  Opret din Google Places konto nu og bliv mere synlig på Google

  Hvis ikke du allerede vidste det, så er du nu forhåbentlig blevet klogere på, hvad Google Places er, og falder ikke i fælden og betaler 2.995,- for en gratis Google Places konto.

  For at oprette en Google Places konto, skal du blot logge ind med din eksisterende Google konto eller oprette en ny. Efterfølgende udfylder du dine virksomhedsoplysninger og opretter din konto. Google sender dig herefter et brev med en pinkode til din adresse, for at bekræfte ægtheden af de indtastede oplysninger. Først efter den tilsendte pinkode er indtastet, vil dine virksomhedsoplysninger på din Google Places konto være synlige på Google.

  Læst 2482 gange Senest ændret Søndag, 30 december 2012 18:18

  Skriv en kommentar

  Joomla videokurser

  Bliv bedre til Joomla og dets komponenter i dag.

  • Få 100% styr på Joomla
  • Lær tips og tricks, der gør dig professionel
  • Lær Joomla i dit eget tempo, 24/7 365
  • Reducer din arbejdstid, bliv effektiv med Joomla
  • Undgå frustrationer og få professionel support

  Kom i gang med det samme. Registrering og betaling tager kun 1 minut.